BEMESTEN

Voor het bemesten van uw (gras)land bent u bij loonbedrijf Van Raak B.V. aan het juiste adres.
Wij beschikken namelijk over meerdere machines.

Zodenbemesten
Voor het zodenbemesten van uw grasland maken wij gebruik van drie zelfrijdende Vredo’s. Dit in combinatie met een 12meter brede zodenbemester.

Om de Vredo’s continu te laten rijden, beschikken wij over meerdere mestcontainers. Deze dienen als tijdelijke opslag voor op het land.

Bouwlandbemesten
Voor het bemesten van uw bouwland maken wij gebruik van drie zelfrijdende Vredo’s.
Dit in combinatie met een 6 meter brede schijven bemester.

Om de Vredo’s continu te laten rijden, beschikken wij over meerdere mestcontainers. Deze dienen als tijdelijke opslag voor op het land.

Mestbreken
Loonbedrijf van Raak B.V. beschikt over twee mestbrekers om stalmest en compost mee te verspreiden. De mestbrekers beschikken over de mogelijkheid om de kanten te strooien. Ook hebben wij de mogelijkheid om onze mestbrekers zelf te laden met een loader of kraan. 

Kalk Strooien
Loonbedrijf van Raak B.V. beschikt over een kalkstrooier met een eigen weeginrichting om kalk uit te strooien over percelen. Indien gewenst, wordt de kalk met behulp van een taakkaart gestrooid. Daarnaast is er een kalk depot aanwezig, hierdoor kunnen we u van kalk voorzien. Het strooien van kalk zorgt ervoor dat uw percelen een betere PH-waarde bereiken waardoor de gewassen beter groeien.

Kunstmest Strooien
Loonbedrijf van Raak B.V. beschikt over een Kunstmeststrooier met een eigen weeginrichting om verschillende soorten kunstmest te strooien over percelen. Indien gewenst, kan de kunstmest direct via van Raak aangeleverd worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot bemesten?
Neemt u dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag.