OOGSTEN

GRANEN
Voor het dorsen van granen beschikken wij over twee combines.
1. New Holland combine op rupsen, deze is voorzien van een 6.60 meter breed maaibord.
2. New Holland combine op banden, deze is voorzien van 7.00 meter breed maaibord.

AARDAPPELEN
Voor het rooien van aardappelen hebben wij de volgende vier aardappelrooiers tot onze beschikking:

  • Twee zelfrijdende 2-rijige Dewulf RA3060 bunkerrooiers
  • Een zelfrijdende 4-rijige Dewulf Kwatro Bunkerrooier
  • Een zelfrijdende 4-rijgige AVR Puma bunkerrooier

BIETEN & CICHOREI
Voor het rooien van bieten maken wij gebruik van twee bietenrooiers. Door de 12-rijige Agrifac, de 9-rijige Vervaet Beet Eater en het nodige vakmanschap, zijn wij in staat kwalitatief goed rooiwerk te leveren. De hoge capaciteit van de rooiers zorgt ervoor dat er in korte tijd veel gerooid wordt.

WORTELEN & SCHORSENEREN
Voor de teelt van wortelen en schorseneren beschikt loonbedrijf Van Raak B.V. over veel kennis en machines om u vanaf het zaaien tot en met het oogsten van dienst te zijn. Voor het rooien van wortelen en schorseneren beschikken wij over twee rooiers.

Wij hebben een 5-wieler en een 6-wieler. Het voordeel van de 6-wieler is dat het rooigedeelte van 3.00 meter breed voor de wielen zit, daarnaast is de capaciteit groter.

UIEN
Voor het oogsten van uien, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo beschikken wij over zes Holoras uienrooiers. De uienrooiers rooien een bed van 3 meter breed. De rooiers zijn uitgerust met automatische diepteregeling op de klapper en rooier. Alle rooiers beschikken ook over de mogelijkheid om bedden te verleggen. Het laden van uien kunnen wij voor u doen met onze Dewulf Bunker rooier of Amac uienlader.

Bepaalde oogstmachines zijn voorzien van opbrengstmeting.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot oogsten? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag.